Βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαρία Παπαβασιλείου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη Αττικής. Αποφοίτησα το 2010 από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης στην Ουγγαρία, από το τμήμα Διεθνούς Οικονομίας. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς

παρακολούθησα εντατικά μαθήματα με θέμα “Επιχειρηματικότητα στην νέα χιλιετία” στο Πανεπιστήμιο Bentley της Μασαχουσέτης με υποτροφία. Τον Σεπτέμβριο του 2010 ξεκίνησα το Μεταπτυχιακό μου στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ στην Ουαλία, όπου αποφοίτησα από το τμήμα Διεθνών Μεταφορών. Διαθέτω γνώσεις Αγγλικής, Αραβικής, Ρωσικής και Ισπανικής γλώσσας.

Εργάστηκα για κάποια χρόνια στην Ναυτιλία, και παράλληλα το 2014 ξεκίνησα την καριέρα μου ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην ΝΝ ασφαλιστική.

Από το 2020 εργάζομαι ως Ασφαλιστικός Πράκτορας με ειδίκευση στην ασφάλιση προσώπων και επιχειρήσεων με αριθμό μητρώου 7638 και έδρα την Ηλιούπολη.

Πρώτη αξία για εμάς είναι ο Άνθρωπος και η διασφάλιση των αναγκών του. Έτσι χαράζουμε την πορεία μας, πιστεύοντας πάντα πως η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

RADIO OverFM